Categoria: C.T. SÈNIOR MASCULÍ “A” – CRÒNICA.

Climasip Cappont 75 – C.E. Maristes Montserrat 61

(15-8);(17-15);(28-15);(15-23).

Àrbitre: Lahuerta, M.

Crònica:

El Climasip Cappont després de dues derrotes consecutives acaba sumant la setena victòria de la temporada davant del C.E. Maristes Montserrat.

El partit va començar de cara pels locals, gràcies a l’encert des de la línia de 3 feia que s’avancessin al marcador per 7 punts. Tot i el domini al marcador del Cappont aquest no feien escletxa la marcador gràcies a les transicions ràpides defensa-atac dels visitants, la dura defensa i les alternances defensives, així arribant a la mitja part 32-23.

A l’encetar la segona part el Cappont va incrementar un grau en defensa on aquesta els hi va permetre marxar del marcador fins a 25 punts de diferència, però encara restava molt partit. El Maristes estava disposat a intentar retallar distàncies a l’electrònic, és van tornar a posar a 13 punts de diferència a falta de 4 minuts per acabar el matx, tot i el treball del Maristes, el Cappont no volia deixar escapar un partit que havia anat per davant des de l’inici i van acabar reaccionant a temps, i així guanyant-lo per 14 punts.

Anotadors:

CLIMASIP Cappont “A”: Albejano(2); Goñi(2); Estruch(9); Rio(-); Miquel(7); Lacambra(18); West(2); Hernández(2); Solà(8); Garcés(2); Ybarz(20); Caballo(3).

C.E. Maristes de Montserrat: Sanuy(19); Catalán(19); Rincón(2); Valls(4); Oró(-); Claret(4); Larriba(9); Cidoncha(4); Balada(-); Navás(-); Vega(-); Aventín(-).

Instant de joc que pertany al minut 9 del 2Q. A la imatge: Y.Rodes, Òscar i Alejandro

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.