VALLFOGONA BALAGUER B 52 – 53 VAF CAPPONT

El Sènior B de Cappont va derrotar al Vallfogona de Balaguer B, en un final d’infart. Els homes entrenat aquest partit pel Josep Malet Jr., van donar guerra durant tot el partit, amb parcials molt igualats. A destacar la bona direcció de Pau i Puig, aixi com la intensitat de Aristé i bons minuts de Robert i Zacarías també. El partit es va decidir amb un tir lliure final del MVP de la jornada 1, Lluís Guitart. Amb aquesta victòria, el VAF Cappont es situa en places capdavanteres de la classificació. A seguir treballant.

VALLFOGONA BALAGUER B (52):

VAF CAPPONT (53): Puig (-) Ariste (-) Roldán (-) Guitart (-) Pau (-) Edu (-) Igor (-) Joan (-) Robert (-) Ferran (-) Noel (-), Zacarías (-)

P1140699Situació de partit del VAF Cappont

Esta entrada fue publicada en LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.