CLUB BÀSQUET CAPPONT ACTUALITAT INFANT. MASC. SANTIVERI JOIERS CAPPONT 55/35 CB PONTS.

INFANT. MASC. SANTIVERI JOIERS CAPPONT 55/35 CB PONTS.

Primera victòria del Santiveri Joiers – Cappont davant d’un CB Ponts que des dels primers minuts del partit va demostrar que també volia la primera victòria de la temporada.

Marc Pons
Primera victòria del Santiveri Joiers – Cappont davant d’un CB Ponts que des dels primers minuts del partit va demostrar que també volia la primera victòria de la temporada. Tot i això, amb el pas dels minuts, els locals van anar aconseguint distanciar-se en el marcador gràcies a una defensa molt intensa de la sortida de la pilota i també molta intensitat en atac. Això va permetre que el Santiveri Joiers – Cappont acabés el partit amb una victòria per vint punts de diferència.
C:\Users\Didac\AppData\Local\Packages\5319275A.WhatsAppDesktop_cv1g1gvanyjgm\TempState\4F3244FC8B8787FE45C90C2A41C28478\Imatge de WhatsApp 2024-09-22 a les 21.20.55_73a0c24e.jpg