MINI. CB BELLPUIG 30/80 AGROVERTEX CAPPONT.

Matí ple d’emoció i intensitat, el Mini Agrovertex Cappont va aconseguir una nova victòria consecutiva, derrotant el CB BELLPUIG en un bon partit de bàsquet. Els jugadors de Cappont van demostrar el seu compromís i determinació des del primer moment, dominant amb un bon joc col·lectiu.

EQUIP LOCALCB BELLPUIG
EQUIP VISITANTAGROVERTEX CAPPONT
    
DATA DEL PARTIT27-4-2024 MINI
 1Q2Q3Q4Q5Q6QFINAL
CB BELLPUIG339103230
AGROVERTEX CAPPONT1118619131380
EQUIPS
AGROVERTEX CAPPONTCB  BELLPUIG
NIKOLAS ENASCUT10MARIA JIMENEZ2
ERIC THO MUÑOZ6JESUS MANGUES2
ELADI NUÑO10GUILLEM RALUY3
THIAGO RIUS6GUILLEM MONSONIS2
PAU MUNIESA6POL SANUY5
JAIME MIRADA8SALVADOR DAOUR1
ADRIÀ PONSANNA PEREA2
PAU SALIDO8EDGAR COMES1
MAX LASA6BEIL CERVERA2
ARNAU MANSILLA6PAULA PONT3
ADRIÀ MANSILLA6AGUSTÍ MANGUES3
GILIAN ROMERO6QUIM ESPINET3
MARIO MIRADA2  
    
Matí ple d’emoció i intensitat, el Mini Agrovertex Cappont va aconseguir una nova victòria consecutiva, derrotant el CB BELLPUIG en un bon partit de bàsquet. Els jugadors de Cappont van demostrar el seu compromís i determinació des del primer moment, dominant amb un bon joc col·lectiu. El partit va començar amb un Agrovertex Cappont altament motivat, mostrant una agressivitat tant en atac com en defensa. El seu joc de passes ràpides i precises va desconcertar l’oposició, permetent-los aconseguir punts tant des de l’exterior com de l’interior de la pintura. Els tirs exteriors i els moviments dins la zona pintada van ser encertats, posant a l’equip en una posició dominant. A mitja part, el marcador reflectia la superioritat del Mini Agrovertex Cappont, liderant amb una avantatge de 15-35. Aquesta renda va ser fruit del treball conjunt, on cada jugador va contribuir al marcador i va demostrar la força del joc col·lectiu. A la segona meitat, l’equip no va disminuir la intensitat. Continuaven mostrant una gran cohesió i coordinació, defensant amb fermesa i atacant amb intel·ligència. Els jugadors del Mini Agrovertex Cappont van mantenir la seva concentració fins al final, consolidant la victòria amb un marcador final de 30-80. La propera jornada els de Cappont descansen i acaben aquesta segona ronda liders amb 12 victòries i 0 derrotes. Jugaran la final A4 el cap de semana del 11-12 de maig. Els més petits del club han fet una gran temporada i tindran el premi de jugar la semifinal contra el segon de l’altre grup. Feliclitar als 2 equips pel seu joc i el seu fair play tant dintre com fora de la pista.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.