CCT. CADET TERR. SEDIS 49/55 SICORIS.

Victòria del Sícoris a  la pista del Sedis. El partit va començar força de cara per als locals, amb un bon encert, i moltes errades per part del Sicoris, cosa que provocà que tardéssim a entrar al matx.

 JORNADA: 9CATEGORIA:Cadet Territorial
EQUIP LOCAL                                                                      SEDIS
EQUIP VISITANT                                                                       SICORIS
ARBITRE: MOYA     
 1Q2Q3Q4QFINAL
SEDIS16971749
SICORIS712201655
EQUIPS
SICORIS                                  SEDIS
SANTIVERI2GUIXART    16
TAREK           ANIOL9
PUERTAS14BALCELLS 
JORDI2SOLE 
GUILLEM FALIP 
MARTI15VALL7
SEIJO NIETO 
CARCELLER6DOMINGO10
SALAZAR4VILAGRASA3
MILARA2GUANJO4
CARRILLO     MONTALVAU 
VICTOR        10  
Victòria del Sícoris a  la pista del Sedis. El partit va començar força de cara per als locals, amb un bon encert, i moltes errades per part del Sicoris, cosa que provocà que tardéssim a entrar al matx. Poc a poc, però, el Sicoris va anar millorant la defensa amb lo qual l’atac també va començar a ser més fluid arribant a la mitja part amb un marcador molt ajustat. A la represa els visitants van sortir amb un altra actitud i una energia molt més intensa, el que provocà que el quart acabes 7-20 favorable als vermells, l’últim quart, va ser molt intens, el Sedis intentà ficar-se de nou al partit i amb 4 triples seguits van ficar el +1 al marcador local a falta de pocs minuts, però la sang freda i l’encert als tirs lliures, van permetre al Sicoris tancar el partit i endur-se la victòria que els permet continuar una jornada  més al capdavant de la classificació.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.