C.C 1ª TERR. ALEXANDRA PERRUQUERS CAPPONT 62/64 CB SECA SANT PERE.

L’Alexandra Perruquers Cappont suma una nova derrota desprès de caure a casa davant el CB Secà Pere en un partit que va començar molt de cara pels visitants, que van saber agafar una primera renda de 9 punts.

EQUIP LOCALALEXANDRA PERRUQUERS CAPPONT
EQUIP VISITANTCB SECA SANT PERE
    
DATA DEL PARTIT25-02-2024 C.C 1ª TERRITORIAL
 1Q2Q3Q4QFINAL
ALEXANDRA PERRUQUERS CAPPONT1119151762
 CB SECA SANT PERE1917131564
ALEXANDRA PERRUQUERS CAPPONTCB SECA SANT PERE
SAMPIETRO, JBEGUE, J11
BONEU, A8ESPIER, M3
SIERRA, V2SALANOVA, P19
RODOREDA, J18MALLOL, G
SIERRA, I4FERRAGUT, R13
ROCA, I10GABAL, J4
ALBEJANO, X4CASAÑE, P6
VIVO, CMAS, P
VIVO, A16SEGURA, D
GUIU, MSOLSONA, J
  MESQUIDA, J8
    
L’Alexandra Perruquers Cappont suma una nova derrota desprès de caure a casa davant el CB Secà Pere en un partit que va començar molt de cara pels visitants, que van saber agafar una primera renda de 9 punts. Els de gris, a més, es van veure descentrats per l’arbitratge. Tot i això, no li van perdre la cara al partit i van anar remuntant mica en mica fins empatar el partit a falta de 2 minuts. Moment en que es van veure amb tan sols 3 jugadors disponibles de camp i van haver de recurrir de 2 jugadors lesionats per poder acabar el partit. Un partit que finalment es va endur el Secà Sant Pere en l’últim segon gràcies a un palmeig.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.