CC. MINI. CB BALAGUER 34/55 AGROVERTEX CAPPONT.

El passat diumenge vam viure un enfrontament entre el CB Balaguer i l’Agrovertex Cappont en la categoría mini. Va resultar en una emocionant batalla sobre la pista de bàsquet, amb l’equip de Cappont aconseguint una victòria ajustada però merescuda.

MARIO MIRADA1

El passat diumenge vam viure un enfrontament entre el CB Balaguer i l’Agrovertex Cappont en la categoría mini. Va resultar en una emocionant batalla sobre la pista de bàsquet, amb l’equip de Cappont aconseguint una victòria ajustada però merescuda.Des de l’inici del partit, es va poder percebre la intensitat i el nivell de competència entre ambdós equips. En la primera meitat del partit, el marcador era lleugerament favorable als visitants de Cappont, amb una avantatge de 20-24. No obstant això, els jugadors del CB Balaguer no estaven disposats a cedir fàcilment i van continuar lluitant cada pilota.El tercer quart va veure un gran canvi en el joc, amb un impressionant parcial de 1-11 a favor de l’equip de Cappont. Aquest avanç significatiu els va permetre prendre una avantatge considerable en el marcador, tot i que els jugadors de Balaguer no van perdre la determinació i van seguir competint fins al final.Tot i els esforços del CB Balaguer, l’Agrovertex Cappont va mantenir la seva fermeesa en l’últim quart, assegurant la seva avantatge i consolidant la seva victòria amb un marcador final de 34-55.Va ser un partit emocionant i molt disputat, en el qual ambdós equips van demostrar el seu talent i entrega a la pista. Tot i que el resultat no va ser el desitjat pel CB Balaguer, sens dubte van deixar-ho tot al camp i van oferir una competència digna fins al darrer segon.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.