CC. SÈNIOR TERR. SECA 74/79 SICORIS.

Victòria del Sicoris a domicili davant el Secà. Els nois de la Bordeta van endur-se un matx espectacular en el partit que tancava la primera volta de la lliga i que havia d’establir quin dels dos equips finalitzava com a líder.

JORNADA: 10CATEGORIA:SENIOR TERRITORIAL 
EQUIP LOCAL                                                                      SECA
EQUIP VISITANTSICORIS
ARBITRE: VITORIA     
1Q2Q3Q4QFINAL
SICORIS 2717132279
                              SECA 1420231774
EQUIPS
SICORISSECA
MARTÍ8LANUZA  
GERI   2BALLSEI
RUGERTUREK 
MARTÍ II3CERRO
BONEU14SOLEIMAN
ADRIAN14MARRANO 
DANI5SIDIBE
QUIMTOLOSA
AGUS2LUCCIANO 
N.P 19CITOLER
AREVALO       8
BUCHI         4
Victòria del Sicoris a domicili davant el Secà. Els nois de la Bordeta van endur-se un matx espectacular en el partit que tancava la primera volta de la lliga i que havia d’establir quin dels dos equips finalitzava com a líder. Tots dos equips van estar molt encertats, especialment des de la línia de tres punts, el que va provocar molts canvis al marcador, els minuts finals van ser molt emocionants, i gràcies a la sang freda dels visitants finalment el matx va caure del costat vermellenc. Amb aquesta victòria el Sicoris recupera la primera plaça i encara el segon tram de la temporada, amb els objectius intactes, a destacar el bon partit del júnior Marc Agustí i el debut del cadet Martí Castilla! 
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.