MINI. AGROVERTEX CAPPONT 60/40 CB TORÀ

Primera victoria de la segona volta dels de Cappont a casa.

EQUIP LOCALAGROVERTEX CAPPONT
EQUIP VISITANTCB TORÀ
DATA DEL PARTIT14-1-2024MINI
1Q2Q3Q4Q5Q6QFINAL
CB TORÀ93668840
AGROVERTEX CAPPONT12156815460
EQUIPS
AGROVERTEX CAPPONTCB TORÀ
NIKOLAS ENASCUT8ABRIL CASTELLANA2
ERIC THO MUÑOZ6DNG4
ELADI NUÑO6GUILLEM TORRA6
THIAGO RIUS4MARC SOTERAS4
PAU MUNIESA4NÚRIA LOPEZ2
JAIME MIRADA6ALEXANDRU MOLDOVAN8
ADRIÀ PONS4POL ALCARAZ4
PAU SALIDO4ERIC MARQUES5
MAX LASA6GUIFRE MIRAMUNT1
ARNAU MANSILLA2IRIA VALLÈS MARTIN0
ADRIÀ MANSILLA4
GILIAN ROMERO4
MARIO MIRADA2
Primera victoria de la segona volta dels de Cappont a casa. El passat partit de bàsquet entre l’Agrovertex Cappont i el CB Tora va ser una trobada intensa, tot i que els locals van aconseguir una victòria amb un marcador final de 60-40. Els jugadors de l’Agrovertex Cappont, tot i la victòria, van mostrar algunes àrees en les quals hauran de millorar. Durant la primera meitat del partit, els locals no van estar del tot encertats en la defensa i el seu joc ofensiu va mostrar algunes mancances en el joc col.lectiu. Malgrat això, van aconseguir liderar el marcador amb una diferència de 14 punts, situant-se en un avantatge de 33-19. El segon temps va veure una millora en l’actuació defensiva dels jugadors de l’Agrovertex Cappont, tot i que encara hi havia marge per a millores. Amb un joc més estructurat, van aconseguir mantenir la seva avantatge i consolidar la victòria amb un marcador final de 60-40. El pròxim partit dels de Capont serà contra Torrefarrera, a casa seva, un enfrontament que es preveu molt disputat. Amb l’oportunitat de millorar en la defensa i el joc col·lectiu, els jugadors de l’Agrovertex Cappont estan decidits a afrontar aquest repte amb determinació. L’expectació és alta i els seguidors esperen veure un gran espectacle sobre la pista.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.