J9. CC.MINI.CENG INDEPENDENT SOFT 28/60 AGROVERTEX CAPPONT.

EQUIP LOCALCENG INDEPENDENT SOFT
EQUIP VISITANTAGROVERTEX CAPPONT
    
DATA DEL PARTIT25-11-2023 MINI
 1Q2Q3Q4Q5Q6QFINAL
CENG01973828
AGROVERTEX CAPPONT51486161160
EQUIPS
AGROVERTEX CAPPONTCENG
NIKOLAS ENASCUT10SAMUEL SOARES2
ERIC THO MUÑOZ4FERNANDO GONÇALVES5
ELADI NUÑO10ROMA ROSET2
THIAGO RIUS4GUILLEM BARCO2
PAU MUNIESA4NIL TREPAT3
JAIME MIRADA4BEIL LANCHAS2
ADRIÀ PONS4MARC JAIME11
PAU SALIDO0IKER ASENOV3
MAX LASA12ROC RIASOL1
ARNAU MANSILLA4  
ADRIÀ MANSILLA0  
GILIAN ROMERO2  
MARIO MIRADA2  
    
En una jornada plena d’emocions, els més petits del Club de Bàsquet Agrovertex Cappont van protagonitzar un enfrontament èpic contra el líder invicte, l’Artesa CNG Independent Soft.Des del xiulet inicial, els joves de Cappont van demostrar una concentració i una forta defensa impressionants, pressionant de manera incessant i dominant el primer i segon quart amb un parcial impressionant de 27 a 1. La determinació i l’energia desplegades pels nois del Cappont van sorprendre a propis i estranys, deixant clar que estaven disposats a desafiar l’invicta Artésa.Amb una avantatge substancial al final del segon quart, semblava que els de Cappont controlaven completament el partit. No obstant això, l’Artesa no es va rendir i va iniciar una remuntada, guanyant els dos darrers quarts amb puntuacions de 8-9 i 6-7 respectivament. La persistència dels visitants va generar un cert nerviosisme entre els jugadors locals.Amb el partit ajustat i tot per decidir, els jugadors de Cappont van sortir amb tot al cinquè quart, imposant un parcial de 16-3 que va deixar bocabadats tant a seguidors com a adversaris. Aquesta última empenta va ser decisiva per consolidar la victòria.A pesar de la pujada d’intensitat de l’Artesa, els joves del Cappont van mantenir la seva calma i van gestionar amb intel·ligència el joc, assegurant-se una victòria final amb una puntuació de 60 a 28. Aquesta victòria no només va significar acabar amb la invicta ratxa de l’Artesa, sinó que també va permetre al Cappont situar-se com a líders del seu grup.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.