J6. CAT. MINI. CB TORÀ 27/62 AGROVERTEX CAPPONT .

El partit de bàsquet entre l’equip Mini del CB Torà i l’AGROVERTEX Cappont va ser una trobada competitiva i emocionant que es va jugar al camp de Torà.

EQUIP LOCALAGROVERTEX CAPPONT
EQUIP VISITANTCB TORÀ
    
DATA DEL PARTIT5-11-2023 MINI
 1Q2Q3Q4Q5Q6QFINAL
CB TORÀ541331127
AGROVERTEX CAPPONT513101313862
EQUIPS
AGROVERTEX CAPPONTCB TORÀ
NIKOLAS ENASCUT7ABRIL CASTELLANA2
ERIC THO MUÑOZ5DNG4
ELADI NUÑO6GUILLEM TORRA6
THIAGO RIUS4MARC SOTERAS8
PAU MUNIESA4NÚRIA LOPEZ2
JAIME MIRADA7ALEXANDRU MOLDOVAN6
ADRIÀ PONSPOL ALCARAZ4
PAU SALIDO6ERIC MARQUES5
MAX LASA7  
ARNAU MANSILLA4  
ADRIÀ MANSILLA5  
GILIAN ROMERO6  
MARIO MIRADA1  
    
El partit de bàsquet entre l’equip Mini del CB Torà i l’AGROVERTEX Cappont va ser una trobada competitiva i emocionant que es va jugar al camp de Torà. Els visitants, l’AGROVERTEX Cappont, van aconseguir una victòria impressionant amb una puntuació final de 27 a 62.El partit va començar amb molta energia per part dels dos equips. Els jugadors de Torà van intentar plantar cara al seu rival, però l’AGROVERTEX Cappont va demostrar una gran habilitat en el joc i va començar a acumular punts de manera constant. La seva defensa va ser ferma i no va permetre que els jugadors de Torà anotessin amb facilitat.A mesura que avançava el partit, l’AGROVERTEX Cappont va aconseguir una avantatge significativa en la puntuació. Els seus jugadors van mostrar una gran habilitat en els tirs de camp. Van ser capaços de controlar el rebot i van mantenir la seva defensa sòlida al llarg del partit.Els jugadors del CB Torà van lluitar amb determinació i van intentar mantenir-se a prop del marcador, però la superioritat de l’AGROVERTEX Cappont va ser evident. L’encert en els tirs de camp i la rapidesa dels seus jugadors van ser factors claus en la victòria.Al final del partit, l’AGROVERTEX Cappont va guanyar amb un marcador final de 27 a 62, demostrant ser l’equip més fort en aquesta ocasió. Va ser un partit emocionant i competitiu que segurament va deixar una gran impressió en els jugadors i els aficionats de tots dos equips. Enhorabona als 2 equips pels seu bon joc i el seu Fair Play tant al camp com fora d’ell.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.