J5. CB PONTS 1/52 AGROVERTEX CAPPONT.

Aquest diumenge, el pavelló esportiu de Cappont de l’AGROVERTEX CAPPONT va ser l’escenari d’un emocionant partit de bàsquet.

EQUIP LOCALCB PONTS
EQUIP VISITANTAGROVERTEX CAPPONT
    
DATA DEL PARTIT21-10-2021 MINI
 1Q2Q3Q4Q5Q6QFINAL
CB PONTS1000001
AGROVERTEX CAPPONT1523770052
EQUIPS
AGROVERTEX CAPPONTCB TORÀ
NIKOLAS ENASCUT6SAMUEL SOARES0
ERIC THO MUÑOZ4FERNANDO GONÇALVES0
ELADI NUÑO6ROMA ROSET0
THIAGO RIUS6GUILLEM BARCO0
PAU MUNIESA6NIL TREPAT0
JAIME MIRADA4BEIL LANCHAS0
ADRIÀ PONS6QUERALT FARRÀS1
PAU SALIDO6IKER ASENOV0
MAX LASA4NIDIA CABALGANTE0
ARNAU MANSILLA4  
ADRIÀ MANSILLA4  
GILIAN ROMERO6  
MARIO MIRADA2  
    
Aquest diumenge, el pavelló esportiu de Cappont de l’AGROVERTEX CAPPONT va ser l’escenari d’un emocionant partit de bàsquet. Els minis del Mini AGROVERTEX CAPPONT van enfrontar-se al CB PONTS en un duel que va tenir com a resultat una victòria per part dels amfitrions. Des de l’inici, els nois de casa van demostrar la seva superioritat en la pista. Els primers quarts van ser dominats àmpliament per l’equip local, que va defensar amb gran intensitat i va atacar amb eficàcia. El marcador va anar augmentant a favor del Mini AGROVERTEX CAPPONT amb cada minut que passava, i els aficionats que omplien les grades estaven eufòrics amb el joc del seu equip. La defensa de l’equip local va ser notable, amb interceptacions constants.A més, van mostrar una gran coordinació i passi de pilota, la qual cosa va permetre que múltiples jugadors anotessin punts des de diverses posicions de la pista. Això va contribuir a l’avanç constant en el marcador. D’altra banda, l’equip visitant, el CB PONTS, va tenir dificultats per trobar les escletxes en la defensa ferma del Mini AGROVERTEX CAPPONT. Van anotar només un punt en tot el partit, el qual cosa va ser un testimoni de l’excel·lent actuació de l’equip local tant en defensa com en la contenció del joc rival.El partit va concloure amb un resultat final de 52-1 a favor del Mini AGROVERTEX CAPPONT, una victòria rotunda que va omplir d’alegria a jugadors i seguidors. El pavelló es va omplir d’aplaudiments en acabar el partit per felicitar als 2 equips pel seu joc I esforç en el joc. Aquest partit va ser una mostra de l’excel·lent treball d’equip i la dedicació dels jugadors del Mini AGROVERTEX CAPPONT, així com una gran oportunitat per al CB PONTS per aprendre i millorar en el seu joc. El bàsquet és un esport que ens ensenya a treballar en equip, mostrar respecte i perseverar, i aquest partit va ser un recordatori d’aquests valors importants.En resum, el Mini AGROVERTEX CAPPONT va oferir una gran actuació i va guanyar amb un marcador de 52-1 davant del CB PONTS, demostrant el seu domini en la pista i deixant els aficionats locals orgullosos de l’equip.  
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.