J4. CC:MINI. GENG ARTESA. S. 60/35 AGROVERTEX CB CAPPONT.

El passat dissabte, el pavelló del CENG es va convertir en l’escenari d’un emocionant partit de bàsquet que enfrontava a la categoria Mini del CENG contra l’AGROVERTEX CAPPONT.

EQUIP LOCALCENG
EQUIP VISITANTAGROVERTEX CAPPONT
    
DATA DEL PARTIT21-10-2021 MINI
 1Q2Q3Q4Q5Q6QFINAL
CENG141451011660
AGROVERTEX CAPPONT49848235
EQUIPS
AGROVERTEX CAPPONTCB TORÀ
NIKOLAS ENASCUT5SAMUEL SOARES2
ERIC THO MUÑOZ2FERNANDO GONÇALVES8
ELADI NUÑO6ROMA ROSET4
THIAGO RIUS2GUILLEM BARCO7
PAU MUNIESA2NIL TREPAT5
JAIME MIRADA2BEIL LANCHAS9
ADRIÀ PONS2QUERALT FARRÀS16
PAU SALIDO3IKER ASENOV5
MAX LASA3NIDIA CABALGANTE4
ARNAU MANSILLA2  
ADRIÀ MANSILLA2  
GILIAN ROMERO3  
MARIO MIRADA1  
    
El passat dissabte, el pavelló del CENG es va convertir en l’escenari d’un emocionant partit de bàsquet que enfrontava a la categoria Mini del CENG contra l’AGROVERTEX CAPPONT. Els ànims eren al màxim, ja que els dos equips havien arribat a aquest partit invictes a la seva lliga fins a aquest punt. Aquest duel prometia ser un autèntic dèrbi i no va decebre. Els locals, el CENG, van sortir a la pista amb una gran agressivitat i una eficiència sorprenent tant en el joc interior com en el joc exterior. Aquesta actitud els va permetre començar amb força i obtenir un parcial impressionant de 14 a 4 a favor al final del primer quart. Els jugadors del Cappont van tenir molts problemes per trobar el seu ritme i van patir amb nombroses pèrdues de pilota i errors en tirs fàcils, cosa que va ajudar als locals a augmentar la seva avantatge. A mesura que el partit avançava, els problemes del CAPPONT es mantingueren. La seva defensa semblava poc sòlida i no podia aturar l’atac del CENG, que continuava anotant punts amb facilitat. Al final de la primera meitat, el marcador estava clarament a favor del CENG amb un puntatge de 33 a 21. La segona meitat del partit va continuar en la mateixa línia, amb el CAPPONT patint una gran quantitat d’errors i una defensa feble. El CENG va seguir aprofitant aquesta situació i va a mantenir la seva eficàcia tant a l’interior com a l’exterior. Amb el pas del temps, el marcador va seguir ampliant-se a favor dels locals. Finalment, el partit va arribar al seu fi amb una victòria contundent per part del CENG, amb un marcador final de 60 a 35. Aquesta victòria va representar la primera derrota del CAPPONT en la seva temporada fins aleshores i va demostrar la força i l’ eficacia de l’equip local. En resum, de bàsquet va ser una gran demostració de la importància de la consistència i la defensa sòlida en aquest esport. El CENG va aconseguir una victòria molt important, que els va permetre mantenir la seva condició d’equip invicte
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.