J3. CAT. MINI. AGOVERTEX CAPPONT 57/35 CB TORÀ.

Un emocionant partit de bàsquet entre els Minis de  AGROVERTE CAPPONT  i CB TORÀ, on els més petits del club van aconseguir una gran victòria a casa amb un marcador final de 57 a 35.

EQUIP LOCALAGROVERTEX CAPPONT
EQUIP VISITANTCB TORÀ
    
DATA DEL PARTIT17-10-2021 MINI
 1Q2Q3Q4Q5Q6QFINAL
CB TORÀ95492635
AGROVERTEX CAPPONT7419149457
EQUIPS
AGROVERTEX CAPPONTCB TORÀ
NIKOLAS ENASCUT7ABRIL CASTELLANA2
ERIC THO MUÑOZ3DNG4
ELADI NUÑO9GUILLEM TORRA6
THIAGO RIUS5MARC SOTERAS8
PAU MUNIESA4NÚRIA LOPEZ2
JAIME MIRADA4ALEXANDRU MOLDOVAN6
ADRIÀ PONS5POL ALCARAZ4
PAU SALIDO2ERIC MARQUES5
MAX LASA4  
ARNAU MANSILLA6  
ADRIÀ MANSILLA2  
GILIAN ROMERO6  
MARIO MIRADA0  
    
Un emocionant partit de bàsquet entre els Minis de  AGROVERTE CAPPONT  i CB TORÀ, on els més petits del club van aconseguir una gran victòria a casa amb un marcador final de 57 a 35. Va ser un partit intens i igualat des del principi, que va mantenir als aficionats en tensió en els seus seients. L’inici del partit va estar marcat per la tensió i els nervis de dos equips que volien guanyar. Els primers minuts van ser marcats per defenses fortes i molts intents d’anotació fallits. Després del primer quart, els visitants lideraven amb una petita avantatge de 11-14, gràcies a algunes accions individuals aprofitant el seu físic i la seva alçada i una defensa sòlida. Però el punt d’inflexió del partit va arribar al tercer quart. Els jugadors de Cappont van sortir amb molta energia i determinació. Van augmentar la seva intensitat defensiva i van començar a capitalitzar els errors de l’equip rival. Amb un parcial de 19-4 en aquest quart, els de Cappont van marxar del marcador. La seva forta defensa i els ràpids contraatacs van donar lloc a diverses anotacions consecutives, ambdues accions que van crear una bretxa significativa entre els dos equips. Tot i així, els jugadors de Tora van continuar lluitant fins a l’últim minut. Van mostrar una gran determinació i coratge, intentant retallar la diferència al marcador. Van fer alguns tirs espectaculars i van intentar recuperar la pilota amb ràpides defenses. Tot i això, la diferència era massa gran i els minis de Cappont van mantenir el seu avantatge fins al final del partit. En resum, aquest va ser un emocionant partit de bàsquet on els més petits del club de Cappont van aconseguir una victòria important a casa amb un marcador final de 57 a 35. La forta defensa i els ràpids contraatacs van ser claus per a la victòria, tot i que els jugadors de Tora van lluitar amb valentia fins al final. Un gran matí de bàsquet per aquests jugadors i els seus aficionats. Felicitar al CB TORÀ pel seu joc i el seu FAIR PLAY i la próxima jornada el mini AGROVERTEX CAPPONT té jornada de descans. A continuar treballant.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.