C.C. JÚNIOR MASC 1r ANY. CB CAPPONT 54/95 CBF LLEIDA.

Dura derrota pel Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont davant el CBF Lleida.

EQUIP LOCALC.B. CAPPONT
EQUIP VISITANTNAYOX CBF LLEIDA
    
DATA DEL PARTIT25-11-2022 C.C. JÚNIOR MASC 1r ANY.
 1Q2Q3Q4QFINAL
C.B. CAPPONT95182254
NAYOX CBF LLEIDA2322222595
EQUIPS
C.B. CAPPONTNAYOX CBF LLEIDA
ALONSOPEDRA6
MITJANS9MORENO2
GOMEZMONTULL13
ALVAREZ9TICO9
RENAU5BRKIC6
AGUSTI10AGUILA5
PUIGVERTMARVA12
MARTINEZ6PAMPOLS14
SARRATE13TORNE2
ROSELL2KHALILOU9
  KALYNOVSKYY2
  BONJOCH12
Dura derrota pel Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont davant el CBF Lleida.   La primera meitat del matx va estar marcada per un domini clar dels visitants, amb dos períodes inicials que deixaven un marcador molt difícil pels de casa a la mitja part. En la segona part el partit va resultar molt més igualat, amb un gran caràcter ofensiu per part dels dos equips. Els de Cappont mai van poder arribar a retallar una avantatja inicial pràcticament insalvable. No obstant, els de casa van mostrar un gran caràcter davant un rival d’aquestes característiques, amb moltes opcions per competir pel primer lloc de la categoria   Felicitar als CBF Lleida per la victòria i animar als de casa a seguir treballant i seguir donant-t’ho tot a pista . 1,2,3 EQUIP!
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.