JÚNIOR MASC. UE SANT CUGAT 78/49 CB CAPPONT.

Setena jornada pel Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont amb derrota davant el U.E. Sant Cugat.

EQUIP LOCALU.E. SANT CUGAT
EQUIP VISITANTC.B. CAPPONT
    
DATA DEL PARTIT19-11-2022 C.C. JÚNIOR MASC 1r ANY.
 1Q2Q3Q4QFINAL
U.E. SANT CUGAT2714191878
C.B. CAPPONT1213141049
EQUIPS
C.B. CAPPONTU.E. SANT CUGAT
ALONSOCOLOMINAS13
MITJANS14SOLSONA4
GOMEZCREUS13
ALVAREZ8GURRI
AGUSTI6FERNANDEZ6
MARTINEZ4GALAN6 
ROSELLROMEO13
RENAU12LLUNELL5
DOMINGUEZ5SOLÁ5
  ALARCÓN7
  CODINA8
    
Setena jornada pel Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont amb derrota davant el U.E. Sant Cugat.   El matx va iniciar-se amb un clar domini dels locals, amb un control del ritme ofensiu que els de Cappont no van poder combatre, amb una defensa incapaç d’aturar l’ofensiva dels de Sant Cugat. Es va arribar amb un contundent 27-12 al final del primer període. Tot i que els locals es van mantenir per damunt en tot moment, els de Cappont van començar a trobar sensacions a partir del segon període i a oferir una millor versió de joc en la vessant ofensiva i defensiva, sense baixar els braços fins al xiulet final. El gran avantatge inicial i el gran potencial ofensiu dels de Barcelona va ser massa per un Cappont que en tot moment va voler plantar la cara.   Felicitar al Sant Cugat per la victòria i als de casa per no rendir-se en cap moment. 1,2,3 EQUIP!
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.