JÚNIOR MASC. CB CAPPONT 64/76 MARISTES ADEMAR.

Dura derrota pel Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont davant el Maristes Ademar de Badalona.

EQUIP LOCALC.B. CAPPONT
EQUIP VISITANTMARISTES ADEMAR
    
DATA DEL PARTIT15-11-2022 C.C. JÚNIOR MASC 1r ANY.
 1Q2Q3Q4QFINAL
C.B. CAPPONT1412152364
MARISTES ADEMAR1919182076
EQUIPS
C.B. CAPPONTMARISTES ADEMAR
ALONSOGALLEGO11
MITJANS15GONZALEZ
DOMINGUEZ8DOMINGUEZ
ALVAREZ8CALAF4
RENAU3LLANOS7
AGUSTI3DOMINGUEZ7
PUIGVERT4SEGURA9
MARTINEZ7ROURA14
SARRATE12GARCIA8
ROSELL4QUINTAS4
  PONS7
  BOFARULL5
Dura derrota pel Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont davant el Maristes Ademar de Badalona.   El matx va iniciar molt de cara pels rivals, els quals van establir el ritme del partit pràcticament d’inici a fi. El primer període va finalitzar amb un 14-19 al favor dels rivals, amb un Cappont que no trobava sensacions en cap dels dos costats de la pista. El segon i el tercer quart van seguir una dinàmica semblant, on els de casa intentaven entrar al partit però la manca d’encert a la línia de tirs lliures i en atac, a més d’una defensa que no va tenir resposta davant els de Badalona. En l’últim període els de Cappont van sortir a per totes, i a pesar de mostrar certs moments de bon joc i d’esperança per la remuntada, els visitants es van mantenir ferms fins a l’últim instant.   Felicitar als visitants per la victòria i animar als de casa a seguir treballant. 1,2,3 EQUIP!
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.