JÚNIOR MASC 1r ANY. CB CAPPONT 65/64 LA SALLE MANRESA.

Segon partit de temporada pel Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont amb victòria davant La Salle Manresa.

EQUIP LOCALC.B. CAPPONT
EQUIP VISITANTLA SALLE MANRESA 1
    
DATA DEL PARTIT9-10-2022 C.C. JÚNIOR MASC 1r ANY.
 1Q2Q3Q4QFINAL
C.B. CAPPONT1915171465
LA SALLE MANRESA 11416181664
EQUIPS
SANT GERVASIC.B. CAPPONT
ALONSO2SOLA8
MITJANS19SALA
GOMEZGARCIA4
DOMINGUEZ4PEREZ
ALVAREZ9PANOSA9
RENAU1SERRA4
AGUSTI2LOPEZOSA
PUIGVERT2DAUDÉ15
BARRACHINA4CORS18
MARTINEZ2GARCIA
SARRATE9SENDRA6
ROSELL11  
Segon partit de temporada pel Júnior Masculí de 1r any del C.B. Cappont amb victòria davant La Salle Manresa.   El matx va iniciar amb un intensitat de joc marcada pels de casa, els quals van establir el ritme de joc durant el primer període i van aconseguir arribar a l’inici del segon període amb una avantatja de 5 punts. En el segon període els visitants van aconseguir retallar distàncies, tancant una primera part extremadament igualada amb un resultat de 33 a 31. L’inici del 3r quart va suposar un moment clau en el partit, amb els de casa obrint una escletxa al marcador de 10 punts (48-38), però que va ser contrarestada pels de Manresa, els quals no van donar en cap moment el partit per perdut. Els de Cappont van saber mantenir el cap fred i mantenir-se per sobre en tot moment, fins arribar amb un marcador igualat al màxim a l’última jugada del partit, amb els visitants amb l’opció de guanyar el partit amb un tir de 3. Felicitar als visitants per la lluita fins al final i als de casa per la victòria tant treballada. 1,2,3 EQUIP!

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.