PETICIÓ ROBA LOGIGRÀFIC

Com vam comentar a la reunió d’equips, hem establert un nou protocol amb Logigràfic per demanar la roba que necessiteu per la nova temporada.


Farem dues finestres una al mes de Setembre i l’altra al mes de Gener. En tots dos casos, els entrenadors faran llistat de roba a demanar que es passarà a Logigràfic i quan ens donin permís les famílies passaran per la botiga a determinar talles i a fer el pagament.


Una vegada tancada la primera finestra, les famílies que vulguin més roba hauran d’esperar a la següent.

Per demanar la roba en aquesta primera finestra, teniu fins al proper 19 de Setembre per fer arribar als vostres entrenadors la llista. El mateix dia 19 farem arribar la llista a Logigràfic i us informarem dels dies per passat a emprovar tallatge.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.