JÚNIOR MASC. C.B. CAPPONT 54/51 ASESORIAS AMÉRICA C.B. BINÉFAR.

Cinquena victòria de l’equip júnior de Cappont en l’última jornada de la primera volta de competició.

EQUIP LOCALC.B. CAPPONT
EQUIP VISITANTASESORIAS AMÉRICA C.B. BINÉFAR
    
DATA DEL PARTIT14-11-2021 JÚNIOR MASC.
 1Q2Q3Q4QFINAL
C.B. CAPPONT211411854
ASESORIAS AMÉRICA C.B. BINÉFAR151415751
EQUIPS
C.B. CAPPONT ASESORIAS AMÉRICA C.B. BINÉFAR
TAMARIT3IBARZ15
CORTESTORRES2
AMO7ZANUY
BUCHACA4LLÉS10
SABATÉ13SARVISE6
ABELLA14CAMPO15
HUGUET7ESCUDER
RICART6ORTEGA1
SARRATEGARCÍA2
    
    
Cinquena victòria de l’equip júnior de Cappont en l’última jornada de la primera volta de competició. Els del barri mostren un bon inici de campanya, amb un balanç de cinc victòries i una derrota. El matx s’iniciava sense un clar dominador, però amb l’equip visitant que va començar a sentir-se còmode en atac i amb un Cappont que no acabava de trobar el seu ritme ofensiu ni defensiu en els primers minuts de joc. Tot i això un canvi de intensitat de joc per part dels de casa i l’encert des de la línia de 3 punts els hi va permetre endur-se el primer quart (21-15). El segon i tercer quart no van mostrar clars dominadors, amb un Cappont que mostrava certs moments d’alta intensitat i de domini del joc però amb un Binèfar que ràpidament contraatacava amb un joc ràpid i encert des de la llarga distància. El Cappont va saber mantenir la mínima avantatja al llarg del partit i, sobretot, el cap fred en els jugades finals que van suposar un final molt ajustat i una victòria per la mínima. Els dos equips es tornaran a trobar en la jornada 14 (29-01-2022), aquest cop a Binéfar. En la pròxima jornada (21/11/21) l’equip júnior s’enfrontarà en condició de local amb el B.C. Morabanc Andorra. 

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.