JÚNIOR MASC. C.B. CAPPONT 88/41 C.B. PEÑA FRAGATINA.

Quarta victòria de l’equip júnior de Cappont. Els del barri mostren un bon inici de campanya amb quatre victòries i zero derrotes.

EQUIP LOCALC.B. CAPPONT
EQUIP VISITANTC.B. PEÑA FRAGATINA
    
DATA DEL PARTIT24-10-2021 JÚNIOR MASC.
 1Q2Q3Q4QFINAL
C.B. CAPPONT2122321388
C.B. PEÑA FRAGATINA11417941
EQUIPS
C.B. CAPPONTC.B. PEÑA FRAGATINA
TAMARIT8GALLINAD4
CORTES2POLO2
AMO8CASTELLO2
AREVALO5IBARZ8
BUCHACA10REYES16
SABATÉ25ALVAREZ
CARUCERU12BERENGUER
ABELLA18MURILLO
HUGUETVILA7
RICARTCORTI2
  LARROYA
Quarta victòria de l’equip júnior de Cappont. Els del barri mostren un bon inici de campanya amb quatre victòries i zero derrotes. El partit va començar molt de cara pels locals, amb un ritme defensiu que va macar els primers minuts, acabant el primer període amb un contundent 21-1 al marcador. El partit va continuar amb la mateixa dinàmica, però amb un Fraga que començava a sentin-se més còmode i encadenant bones seqüències ofensives i encert des de la llarga distància. No obstant, el potencial tant ofensiu com defensiu dels de Cappont va saber manifestar-se en tot moment, amb una combinació de gran encert des de la línia de 3 i un joc ràpid en transició.   Els dos equips es tornaran a trobar en la jornada 12 (15-01-2022), aquest cop a Fraga. En la pròxima jornada (7/11/21) l’equip júnior s’enfrontarà en condició de local amb el C.B. Alpicat per la lluita de la primera posició en la competició territorial Júnior. 
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.