PREMINI. CAPPONT GROC 60/16 COCA I TECA CEP VALLFOGONA.

Els més petits del barri sumen la seva 2ª victoria contra el CEP VALLFOGONA.

EQUIP LOCALCAPPONT GROC
EQUIP VISITANTCOCA I TECA CEP VALLFOGONA
    
DATA DEL PARTIT02-10-2021 PREMINI
 1Q2Q3Q4Q5Q6Q7Q8QFINAL
CEP VALLFOGA2746111012860
CAPPONT GRIS2432400116
EQUIPS
CAPPONT GRISCB TORREFARRERA
NIKOLAS ENASCUT10CAMACHO2
ERIC THO MUÑOZ6MARIA2
ELADI NUÑO10OMS2
PAU RUBIO8CORTES4
THIAGO RIUS6SEGARRA3
PAU MUNIESA6GABRIEL3
JAIME MIRADA8  
ADRIÀ PONS6  
PAU SALIDO0  
    
    
    
    
    
Els més petits del barri sumen la seva 2ª victoria contra el CEP VALLFOGONA. Com es pot veure reflexat en la crónica del partit al marcador dels quarts, fins al 5è quart els locals no van marxar del partit. La primera part va estar  bastant disputada amb alternança de canastes i amb poca efectivitat en el tir exterior per part dels 2 equips. A la represa de la 2ª part els locals van sortir molt concentrats amb una forta defensa i ràpids contratacs i van estar més encertat en el tir exterior. Va ser un partit molt intens, tot i la diferència reflexada al marcador. Al CEP VALLFOGONA li va pasar factura les baixes d’última hora i no van poder aguantar el ritme imposat pels de Cappont a la represa del 5è quart. La próxima jornada els més petits de la casa juguen contra el MOLLERUSSA BLANC. A continuar treballant. 
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.