3ª CAT. CB CAPPONT 59/36 TITO CB BALAGUER B.

El CB Cappont debuta a la competició amb victòria desprès de vèncer a casa al Tito CB Balaguer B en un partit que va començar molt de cara pels locals.

EQUIP LOCALCB CAPPONT
EQUIP VISITANTTITO CB BALAGUER B
    
DATA DEL PARTIT26-09-2021 3ª CAT
 1Q2Q3Q4QFINAL
CB CAPPONT1911131659
TITO CB BALAGUER B31671036
EQUIPS
CB CAPPONTTITO CB BALAGUER B
ARTUR CULLERES8GERARD GARCIA3
ARIA BOLDU2ALBERT SAURI
OSCAR SALCEDO6POL CASTILLO3
ORIOL TORREGUITART7MARC LORENZO
VICTOR SIERRADAVID OLTRA6
SERGIO SALCEDO3ADRIA ORTIZ
IGOR SIERRA14LLUC CASTELLARNAU10
VICTOR ORTEGA7MARÇAL COLEA1
JAUME BERNATEDUARD BERNAT5
JOAN TAMAMES7ARNAU JOVE4
VICTOR MASANA3JOAN MALLA1
IVAN ROCA2JOAN FARRE3
El CB Cappont debuta a la competició amb victòria desprès de vèncer a casa al Tito CB Balaguer B en un partit que va començar molt de cara pels locals. Els de gris van sortir molt intensos darrera, amb ganes d’imposar un ritme alt i els hi va sortir de 10, ja que tan sols van encaixar una cistella, fent que s’entrés al segon quart 19-3. En aquest, els de la Noguera van millorar prestacions i van aconseguir entrar al partit desprès de passar-ho realment malament durant el primer, reduint distàncies i arribant a la mitja part 30-19. A la represa, els de casa van tornar a mostrar el nivell dels primers minuts, endurint la defensa i tornant a córrer al contraatac. Això va fer que s’arribés al final del partit amb una diferència força àmplia que va permetre no sofrir en els darrers minuts i sumar la primera victòria de la temporada.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.