INFANTIL MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT 90/48 CN TÀRREGA.

Els del barri de cappont tenien doble jornada aquest cap de setmana, i s’estrenaven dissabte a casa contra el CN Tàrrega, en un partit entre els dos primers classificats del grup.

EQUIP LOCALROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANTCN TÀRREGA
    
DATA DEL PARTIT06-06-2021 INFANTIL MASC.
 1Q2Q3Q4QFINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS1023302790
CN TÀRREGA19129848
EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT GRISCN TÀRREGA
SOULOU SEYDIAIGUADE, C6
MARTÍ MESTRES6SEGUI, S4
FRANCESCO DI CARLOVIDAL, V21
ORIOL GAY8PUIGENE, P3
JON DÍAZ2LLORACH, LL9
JORDI GUERREROTERUEL, T5
DAVID CARRERA12  
AITOR LÓPEZ2  
JORDÀ BELLET13  
MAX TAHULL15  
ADRIÀ SÀNCHEZ12  
KEVIN FERNÁNDEZ20  
Els del barri de cappont tenien doble jornada aquest cap de setmana, i s’estrenaven dissabte a casa contra el CN Tàrrega, en un partit entre els dos primers classificats del grup. Els de blau sortien molt bé i començaven posant les coses complicades als locals, que impotents veien com els visitants els sobrepassaven en els primers compassos del partit (10-19). Aquesta mala dinàmica acabaria amb un molt bon parcial al final de la primera part, que col·locava als de gris 33-31 al descans, gràcies a l’alta pressió defensiva que generava pèrdues rivals. A la represa, els locals respiraven mig alleujats, començaven realment a jugar al seu joc i corrien molt bé la pista davant un CN Tàrrega amb pocs efectius. Tot això els va permetre allargar aquesta diferència en el marcador, i tancar el partit amb un resultat en l’electrònic favorable (90-48). Enhorabona nois! Vos ho mereixeu!    

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.