MINI MASC. B.C. ALMENAR 70/50 ROCA BORRÀS-CAPPONT.

Partit d’alt nivell el que havia de jugar l’equip mini Roca Borràs Cappont aquest cap de setmana davant d’un B.C. Almenar que es presentava al partit imbatut en la present competició i amb la condició de local.

EQUIP LOCALB.C. ALMENAR
EQUIP VISITANTROCA BORRÀS-CAPPONT
    
DATA DEL PARTIT12-06-2021 MINI MASC.
 1Q2Q3Q4Q5Q6Q7Q8QFINAL
C.B. ALMENAR10117710117770
ROCA BORRÀS-CAPPONT82165276450
EQUIPS
B.C. ALMENARROCA BORRÀS CAPPONT
BATET19MIHAYLOV7
PUÑETREINA
TERES12SABATÉ6
ROSELL15LACRUZ4
MIRO3MINGUEZ
MERCE5LÓPEZ6
ROSELLJAIMEJUÁN12
VILAMAJOR4LIMANI15
BUIRA12 
FUENTES 
Partit d’alt nivell el que havia de jugar l’equip mini Roca Borràs Cappont aquest cap de setmana davant d’un B.C. Almenar que es presentava al partit imbatut en la present competició i amb la condició de local. El partit va començar molt igualat en el primer període i aquesta igualtat va ser la tendència que van seguir la majoria d’intervals del partit. Però certs moments de desconcentració dels del barri van portar a 2 grans parcials (11-2 i 10-2) que van decantar la balança pels locals. No obstant, els de Cappont van ser capaços de mostrar el millor joc de la temporada, amb un joc vistós i de contraatac i una defensa intensa, davant un rival d’aquestes característiques i tot el gran número de baixes amb les que s’afrontaven el matx. Però, finalment, els problemes en el rebot defensiu al llarg del partit i la l’acumulació progressiva de fatiga van condemnar als de Cappont a la derrota final. Finalment, felicitar al B.C. Almenar per una victòria treballada i animar als de casa per afrontar la tornada a Cappont la setmana vinent amb la màxima il·lusió i esforç possible.  

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.