CADET 1r ANY. ROCA BORRÀS CAPPONT 64/38 9 FACTORY – CB VILATORRADA.

El Roca Borras Cappont suma la tercera victòria de la temporada desprès de derrotar a casa al 9 Factory Vilatorrada en un partit que va començar força igualat.

EQUIP LOCALROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANT9 FACTORY – CB VILATORRADA
    
DATA DEL PARTIT30-05-2021 CADET 1r ANY
 1Q2Q3Q4QFINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT178182164
9 FACTORY – CB VILATORRADA8814838
EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONTFACTORY – CB VILATORRADA
ROGER ROSELL6BERNAT SOLA2
GERARD DOMINGUEZ MIQUEL BALTASAR12
MARC AGUSTIMARC RAYA2
ADRIA MARTINEZ20ALEXANDRO ADONIS2
MARC ALVAREZ12ADAM VILA2
ALBERT GOMEZ4MARTI ARGELAGUER2
ANIOL MITJANS13SERGI SANCHEZ4
ALEXANDRE ALONSO4OTGER LOPEZNOSA5
MARC BARRACHINA4GUILLEM GARCIA
PERE SARRATE1POL VILADRICH
      JAN DAUDÉ7
El Roca Borras Cappont suma la tercera victòria de la temporada desprès de derrotar a casa al 9 Factory Vilatorrada en un partit que va començar força igualat. Els visitants van ser els que van començar manant al marcador amb un primer parcial de 4-8 en els primers cinc minuts de partit. Tot i això, els de casa tenien les idees molt clares i gràcies a una bona defensa, ràpidament van capgirar el marcador acabant el quart 17-8. El segon període va estar marcat pel desencert i s’arribava a la mitja part amb el mateix avantatge del primer quart, 25-16.   A la represa els de casa van intentar posar una marxa més i donar més mobilitat a la pilota, que juntament a una gran defensa van fer que els visitants cometessin més errors dels esperats. D’aquesta manera, la renta va anar augmentant de mica en mica i els de casa van poder tenir un final de partit ben tranquil.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.