MINI MASC. ROCA BORRÀS-CAPPONT 47/97 C.N. TÀRREGA.

L’encontre va iniciar-se molt de cara pels visitants, una tònica que es va mantenir durant gran part del partit en el que els visitants van saber imposar un ritme de joc .

EQUIP LOCALROCA BORRÀS-CAPPONT
EQUIP VISITANTC.N. TÀRREGA
    
DATA DEL PARTIT29-05-2021 MINI MASC.
 1Q2Q3Q4Q5Q6Q7Q8QFINAL
ROCA BORRÀS-CAPPONT25628291347
C.N. TÀRREGA20171019112315397
EQUIPS
C.N. TÀRREGAROCA BORRÀS CAPPONT
COLL28MIHAYLOV17
CAPDEVILA  11JUÁREZ4
SOLE21MARTIN6
BOSCH15REINA2
FORNS10SABATÉ10
ORTIZ13LACRUZ
BUCTUMAN10MINGUEZ
ARMENGOL8ORTIZ
  LÓPEZ5
  JAIMEJUÁN
  LIMANI3
Els de Cappont afrontaven la 6ª jornada competició amb ganes de donar la sorpresa davant d’un C.N. Tàrrega que s’havia mostrat molt sòlid i treballat la setmana prèvia com a local. L’encontre va iniciar-se molt de cara pels visitants, una tònica que es va mantenir durant gran part del partit en el que els visitants van saber imposar un ritme de joc, una defensa molt consistent i pressionant que va dificultar l’avanç ofensiu dels del barri i forçant la pèrdua de moltes pilotes i cistelles fàcils. Al llarg del partit tot i el domini clar dels visitants, els de Cappont van poder mostrar moments de bon joc ofensiu i defensiu, que van culminar amb un últim quart molt ben treballat, demostrant una gran actitud de resiliència. Felicitar al C.N. Tàrrega per la victòria i als dos equips per la feina feta.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.