MINI MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT 59/72 ENGLISH WITH JOHN CB BALAGUER BLAU.

L’equip mini del Roca Borràs Cappont suma la segona derrota d’aquesta temporada. Els de Cappont afrontaven la present jornada davant d’un fort Balaguer

EQUIP LOCALROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANTENGLISH WITH JOHN CB BALAGUER BLAU
    
DATA DEL PARTIT09-05-2021 MINI MASC.
 1Q2Q3Q4Q5Q6Q7Q8QFINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT55713597859
ENGLISH WITH JOHN CB BALAGUER BLAU101041641141372
EQUIPS
ENGLISH WITH JOHN CB BALAGUER BLAUROCA BORRÀS CAPPONT
CLUA18MIHAYLOV10
SANCHEZ 10JUÁREZ8
MONTOLIU3MARTÍN7
MORENO4SABATÉ5
SANCHEZ4LACRUZ3
BIEL2MINGUEZ
SERRANO6TERRÓN4
CAUMONS2ORTIZ
HERRERA19LÓPEZ6
DRISSISANTIAGO2
MOLINS4LIMANI14
L’equip mini del Roca Borràs Cappont suma la segona derrota d’aquesta temporada. Els de Cappont afrontaven la present jornada davant d’un fort Balaguer que s’havia imposat la setmana passada a casa de forma contundent. El partit s’ha iniciat amb dos períodes favorables als de la Noguera, aprofitant les errades dels de casa i castigant-los en el rebot ofensiu. Això ha establert una renda al voltant dels 10 punts que el Balaguer ha sigut capaç d’anar mantenint al llarg de l’encontre, amb un Cappont que ha lluitat fins al final, millorant les decisions en el joc ofensiu i amb una defensa intensa que l’han mantingut en la lluita pel partit. Tot i així, el Balaguer ha continuat castigant al Cappont al  contraatac i al taulell ofensiu, dificultant les opcions de remuntada dels de casa. Hem pogut disfrutar d’un partit emocionant on ambdós equips han lluitat fins a l’últim xiulet. Felicitar als dos equips per la feina feta.
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.