PREINF. MASC. ROCA BORRAS CAPPONT 43/77 NAYOX FORÇA LLEIDA CE

Derrota en el tercer partit de lliga del ROCA BORRÀS CAPPONT contra el Nayox Força Lleida CE A. Els del Força Lleida van ser superiors a nivell d’energia i esforç i això es va traduir en una diferència final al marcador de 30 punts.

EQUIP LOCALROCA BORRAS CAPPONT
EQUIP VISITANTNAYOX FORÇA LLEIDA CE
DATA DEL PARTIT27-03-21PREINF. MASC
1Q2Q3Q4QFINAL
ROCA BORRAS CAPPONT141351043
NAYOX FORÇA LLEIDA CE2312241877
EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT GRISNAYOX FORÇA LLEIDA CE A
SARRAT4RAMIREZ5
SALAZAR2JORGE4
PUERTAS7VALLINA16
CHACON4MONTOY2
PUIG4HIJOS4
SEIJOPRIETO13
SANTIVERI3ROSELL6
CASTILLA9BRUGAL17
MARTIN2COLOMINA8
CARRILLO4
CARCELLER4
Derrota en el tercer partit de lliga del ROCA BORRÀS CAPPONT contra el Nayox Força Lleida CE A. Els del Força Lleida van ser superiors a nivell d’energia i esforç i això es va traduir en una diferència final al marcador de 30 punts. La bona intensitat defensiva que va mostrar l’equip visitant va donar molts problemes al CB Cappont, que va perdre moltes pilotes i no va poder atacar amb facilitat. Tot i tenir bons moments de moviment de pilota i solidesa defensiva, no es van allargar en el temps i això ho van aprofitar per tancar el partir al 6è període. 
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.