JÚNIOR MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT 67/19 C.B.TORREFARRERA.

Segon partit del Roca Borras Cappont, segona victòria. Partit força similar al de la primera jornada, marcat aquesta vegada per una superior intensitat dels visitants que no van poder-ho reflectir en el marcador.

EQUIP LOCALROCA BORRÀS CAPPONT
EQUIP VISITANTC.B. TORREFARRERA
    
DATA DEL PARTIT28-03-2021 JÚNIOR MASC.
 1Q2Q3Q4QFINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT2415101867
C.B. TORREFARRERA860519
EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONTC.B. TORREFARRERA
ROGER MOLA DELGADO4ISAAC LASHERAS FERNANDEZ
ERIC PUIG MORDNPBIEL VIDAL TORRES7
PAU HUGUET CALDERODNPGENÍS CORNELLA PALAU
MARC PIQUE FABREGAS2CATALIN VIDAL BATORI
FERRAN ITURBE SAINZ DE LA MAZA6IZAN IZU FOLLANA
XAVIER RICART YUSTEDNPJOEL JOFRE MURILLO
ROGER BUCHACA16MANEL VIDAL BATORI4
MARC ABELLA GARCIA15ALEX ALIAS MONTSERRAT2
MARC ALVAREZ ALMIRALL6JAUME SEGUES SANCHIS
RAUL AREVALO GARGALLO13DAVID MARIN TORRES6
ALEXANDRE ALONSO DEL ROMERO5  
    
Segon partit del Roca Borras Cappont, segona victòria. Partit força similar al de la primera jornada, marcat aquesta vegada per una superior intensitat dels visitants que no van poder-ho reflectir en el marcador. Els de Cappont van sortir adormits, confiats pel resultat del primer partit. No va ser fins la segona part, on es va imposar el seu joc defensiu, aconseguint deixar a 0 punts en el tercer quart, tancant finalment les esperances dels visitants. Resultat contundent, que no demostra la competitivitat que es va apreciar en pista. El proper rival del Cappont serà el derbi amb el Sicoris, partit que no jugaran fins al Maig.  
Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.