TERCERA CAT. CE MARISTES 58/68 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT debuta a la competició amb victòria desprès de vèncer a domicili a un combatiu CE Maristes .

EQUIP LOCALCE MARISTES
EQUIP VISITANTROCA BORRÀS CAPPONT
    
DATA DEL PARTIT21-03-2021 TERCERA CAT.
 1Q2Q3Q4QFINAL
CE MARISTES1521111158
ROCA BORRÀS CAPPONT1122181768
CE MARISTESROCA BORRÀS CAPPONT
CODINA, G11MASANA, V5
VIDAL, A9BERNAT, J4
PALLAS, O6SIERRA, I14
ARESTE, P7ROCA, I4
PERALTA, A2REVERTER, X3
PAREDES, A12ORTEGA, V5
CALLES, S4CARRERA, J13
LUQUE, G2SIERRA, V5
IBARS, R3SALCEDO, O12
CASES, SBISUS, X3
SAMPIETRO, J2FERRANDO, J 
El ROCA BORRÀS CAPPONT debuta a la competició amb victòria desprès de vèncer a domicili a un combatiu CE Maristes en un partit que no va començar com els de gris voldrien. Uns primers minuts de desencert ofensiu acompanyat de certa tendresa defensiva al rebot feia que els locals obrissin una primera escletxa al marcador (15-4). Tot i això, els de Cappont es van ficar les piles, van endurir la defensa i van acabar el quart 15-11. El segon quart va ser un intercanvi de cistelles continu, arribant a la mitja part 36-33. A la represa, els de gris van augmentar pulsacions i van començar a oferir un joc més alegre i vistós, treient-se del damunt les males sensacions de la primera part. Finalment, al darrer quart, els de Cappont aconseguien un parcial favorable de 0-9, creant un avantatge de 10-11 punts que es va anar mantenint fins a la finalització del partit.
Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.