Possible data de reactivació de les competicions

Fa uns dies que ens estan enviant noticies de la Federació Catalana de Bàsquet que expressen la intenció de reprendre les competicions federades a finals del mes de Març. Aquest setmana hem rebut una notificació de la Territorial de Lleida de la FCBQ amb la data del 20/21 de Març com a data provisional de començament de la competició.

La FCBQ, està treballant aquesta idea amb constant comunicació amb el PROCICAT, i ens comunica que en cas que algun dels desplaçament dels nostres equips, no es pogués fer per la restricció de mobilitat del moment, es generarien els documents de mobilitat necessaris per dur a terme l’activitat.

El club ha començat, aquesta setmana, la reactivació dels procediment organitzatius per poder inscriure els equips a les competicions corresponents i la direcció tècnica readaptarà els propers entrenaments amb la idea del començament de la competició el cap de setmana del 20/21 de març.

Anirem informant puntualment totes les novetats que puguin arribar per part de la FCBQ i confirmarem la data definitiva de reactivació de les competicions federades.

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.