SUSPENSIÓ DE LES COMPETICIONS.

COMUNICAT Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ)

Suspensió durant 15 dies de les competicions organitzades per l’FCBQ i mesures econòmiques aplicades.

La Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) tenia previst començar les competicions el cap de setmana del 31 d’octubre i 1 de novembre, després de seguir les indicacions de les autoritats competents en la matèria (anul·lant l’inici de les competicions el passat 14 d’octubre) i havent de reestructurar i refer tots els calendaris per adaptar-los a la nova data d’inici.

Davant les restriccions comunicades per les autoritats a finals de la setmana passada, l’FCBQ va participar d’un acte de la mà de Foment del Treball i la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) per reclamar l’activació de les competicions els dies previstos inicialment (31 d’octubre i 1 de novembre) i allargar l’horari del ‘toc de queda’ establert pel Govern per tal de poder realitzar alguns dels entrenaments que es veuen afectats per la franja horària restringida.

L’FCBQ, en una reunió celebrada la setmana passada amb la Vicepresidenta del Govern, la Sra. Meritxell Budó, va traslladar, de forma explícita, la problemàtica que suposava a nivell organitzatiu, tant per l’FCBQ com pels clubs, no rebre la informació de la reactivació de les competicions previstes per iniciar-se el 31 d’octubre i 1 de novembre, com a mínim a primers de la setmana present.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.