PROTOCOL entrenaments.

Dimarts dia 1 de setembre comencem els entrenaments seguint tots els protocols establerts per l’Ajuntament i el nostre propi de Club (estem a l’espera del protocol de la Federació).

1. Desinfecció mans i sabates al entrar al pavelló i presa de temperatura.

2. Desinfecció de material d’entrenament: inici i final d’entrenament.

3. Evitar tocar-se la cara amb les mans.

4. OBLIGATORI portar ampolles individuals amb el nom de cada jugador (no es podrà omplir en el pavelló ni compartir amb els companys d’equip).

5. Recomanació dur tovallola individual per la suor.

6. Venir canviats de casa, no utilització de vestidor ni dutxes.

7. Deixar objectes personals dins de la bossa amb una distància de 2 m.

8. JUGADORS: Ús mascareta en tot moment, menys en el moment de l’entrenament i estiraments. Ús per entrar al pavelló, estar al pavelló sense entrenar i per marxar del pavelló. Canviar-se de roba o sabates amb la mascareta posada.

9. ENTRENADORS. Ús obligatori de mascareta en tot moment.

10. Les famílies no poden accedir al pavelló en cap cas. Els entrenadors reben i acompanyen als jugadors a la porta del pavelló i pista exterior.

11. Un cop finalitzat l’entrenament, es realitzarà una sortida immediata de la instal·lació seguint, en tot moment, les indicacions dels entrenadors i responsables de la instal·lació.

12.  Inicialment, els entrenaments es faran sense contacte, prioritzant el treball de tecnificació, mantenint la distància de seguretat de 2 metres.

OBLIGATORI. Per poder fer ús de les instal·lacions l’Ajuntament de Lleida cada jugadora/família ha de firmar una autorització de responsabilitat que teniu a la secció de la documentació de la nostra web.

Si teniu qualsevol dubte o inquietud no dubteu en posar-vos en contacte amb qualsevol membre del club.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.