INICI TEMPORA 2020/2021.

Informació temporada 2020-2021.

Benvolgudes famílies i jugadors del CB Cappont,
Esperem que tots esteu bé de salut i que tant vosaltres com les vostres famílies hageu passat aquests moments tant excepcionals de la millor manera possible.
Aquest mes de setembre començarà una nova temporada per tots nosaltres, que podem anomenar com a excepcional, ja que no sabem com pot evolucionar ni com l’haurem de dur a terme.
Estem treballant en la redacció d’un protocol de seguretat tan per als dies d’entrenament com per als dies de partits per garantir la màxima seguretat de jugadors, entrenadors i seguidors. Estem a l’espera que totes les institucions implicades en la competició, (Ajuntament, Federació, Esports, etc…) defineixin les mesures a complir per acabar la redacció del nou protocol. Aquest serà un protocol que haurà de complir tota la família del CB Cappont sense cap tipus d’excepció per garantir la seguretat de tothom.
Referent als horaris d’entrenament, estem a l’espera de la confirmació definitiva d’horaris dels nostres pavellons per part de l’Ajuntament de Lleida, tan bon punt els tinguem, els publicarem a la web i els farem arribar a tots els equips.
La pretemporada, en temporades anteriors, ha començat sobre el 20 d’agost, però aquest any per la situació actual, intentarem començar la primera setmana de setembre. Aquest any la majoria de les competicions, segons la Federació Catalana, tenen previst el seu començament la setmana del 17 o 25 d’octubre i la direcció tècnica creu que hi ha temps suficient per fer una bona preparació de tots els equips.
Tanmateix, us comuniquem que les reunions d’equip que duem a terme a començament de temporada per parlar de les particularitats dels equips, horaris, quotes,, etc.. es faran totes de forma telemàtica. Els entrenador seran els encarregats de fer-vos arribar la convocatòria.
Per últim, demanar-vos disculpes per la manca d’informació d’aquest darrers mesos, però ha estat una causa aliena a nosaltres, ja que nosaltres tampoc disposàvem d’una informació clara i precisa
per fer-vos arribar.

Rebeu una cordial salutació. Salut i bàsquet.

Junta CB CAPPONT.

Inici_temporada_2020_2021

 

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.