INFANTIL MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT GROC 59/44 @CBPardinyes

Els de cappont tornaven a jugar a casa, aquesta vegada contra el CB Pardinyes. Els del barri de Lleida començaven el partit sense trobar resposta a la intensitat que estaven mostrant a tots dos costats de pista, i els grocs aprofitaven aquest desencert per posicionar-se per davant en el marcador.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT GROC
EQUIP VISITANT CLUB BÀSQUET PARDINYES LLEIDA GROC
       
DATA DEL PARTIT 02-02-2020   INFANTIL MASC.

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT GROC 14 19 13 13 59
CLUB BÀSQUET PARDINYES LLEIDA GROC 11 6 21 6 44

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT GROC CLUB BÀSQUET PARDINYES LLEIDA GROC
MARTÍ MESTRES 1 NADAL 1
FRANCESCO DI CARLO 8 DURAN 4
ADRIÀ SÀNCHEZ GUIU 14
ALEIX FREIXENET 4 BIOSCA
ORIOL GAY SENTOLL 3
JON DÍAZ ORO
DAVID CARRERA 2 ARAN 22
KEVIN FERNÀNDEZ 21 CIPRIAN
AITOR LÓPEZ 6 KOROBOY
JORDÀ BELLET 10 TORDACHESCU
JORDI GUERRERO 6    
SOULOU SEYDI 1    

 

Els de cappont tornaven a jugar a casa, aquesta vegada contra el CB Pardinyes. Els del barri de Lleida començaven el partit sense trobar resposta a la intensitat que estaven mostrant a tots dos costats de pista, i els grocs aprofitaven aquest desencert per posicionar-se per davant en el marcador. No obstant, els de gris li donarien la volta al marcador al 2n període, per ja aconseguir mantenir-se per davant durant tot el partit i anar ampliant poc a poc l’avantatge. El partit arribava al descans amb un resultat de 35-17 favorable als locals.

A la represa els visitants pitjaven l’accelerador i posaven la por al cos als de gris, que encaixava un parcial de 13-21. Tot i aquest petit ensurt, els de cappont no deixarien escapar el partit i tornarien a aquell bon joc mostrar durant la primera part, emportant-se el partit amb un favorable 59-44.

Cal aprendre de cada instant del partit i seguir treballant als entrenaments per millorar setmana a setmana.

CB CAPPONT - CB PARDINYES

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.