INFANTIL MASC. ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 52/61 @CBBORGES1

Els del barri de cappont tornaven a jugar a casa seua contra un CB Borges-Garrigues imbatut i líder en la classificació.

 

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
EQUIP VISITANT CB BORGES-GARRIGUES
       
DATA DEL PARTIT 29-09-2019   INFANTIL MASC.

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 7 10 13 22 52
CB BORGES-GARRIGUES 17 20 12 12 61

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS CB BORGES-GARRIGUES
MARTÍ MESTRES 11 ABBAS
FRANCESCO DI CARLO 3 GISPERT 8
ORIOL GAY 2 LOPEZ 2
JON DÍAZ 2 QUERALT 2
KEVIN FERNÀNDEZ 18 BLANC 2
AITOR LÓPEZ 5 SANS 17
JORDÀ BELLET 7 GARCIA 2
JORDI GUERRERO 4 FALCÓ 16
SOULOU SEYDI LOPERA 2
    PAGES 4
       
       

 

Els del barri de cappont tornaven a jugar a casa seua contra un CB Borges-Garrigues imbatut i líder en la classificació. Aquest fet, a diferència d’altres partits no va suposar cap tipus de por als grisos, que sortien amb més ganes que mai. L’elevada intensitat defensiva que provocava pèrdues del visitants, no acabava de tindre una recompensa a l’altra banda del camp en la que els locals s’estaven mostrant molt desencertats. Aquest desencert provocava que els pocs punts que encaixaven semblessin una gran diferència i provocava que el marcador reflectís un marcador que no concordava amb els joc que s’estava vivint al pavelló. Amb aquest desencert però màxima concentració per part dels del barri de Lleida, el partit arribava a la mitjà part amb un resultat de 17-37.

A la represa començarien a canviar les coses i els de cappont ja començaven a somriure de cara a cistella, i aconseguien un parcial que els feia retallar un puntet les distàncies. Tot i així, no s’acabava de veure reflectit el molt bon joc mostrat, que si que esclataria en l’últim quart, en el que els de gris posaven la por al cos als de blanc amb un parcial de 22-12.

El partit acabava amb un resultat de 52-61 favorable als de Borges, que tot i no dominar en cap moment del partit van aconseguir emportar-se el partit gràcies al seu talent individual en moments concrets.

Donar més que l’enhorabona i felicitar a tots els jugadors del cappont per el gran partit que van fer en tots els aspectes del joc. La concentració, la defensa i la intensitat van ser claus en un partit d’altes emocions. A seguir treballant nois!

CB CAPPONT - CB BORGES

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.