TERCERA CAT. @CBTremp 74/63 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT tanca la primera volta amb una nova derrota en caure en la seva visita a Tremp en un partit que va començar força igualat.

EQUIP LOCAL CB TREMP
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT
DATA DEL PARTIT 11-01-2020 TERCERA CAT.

 

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB TREMP 15 9 19 31 74
ROCA BORRÀS CAPPONT 11 24 4 24 63

 

EQUIPS
CB TREMP ROCA BORRÀS CAPPONT
CARMONA, J 4 CULLERES, A 11
VIÑUELA, S 14 SALCEDO, S 4
LLOAN, J 11 REVERTER, X 4
BRESCO, R 3 MANZANO, S 5
RODRIGUEZ, R 23 CARRERA, J 3
REDONDO, A 5 SIERRA, V 13
SANCHEZ, J SALCEDO, O 11
FERNANDEZ, N 2 VIVO, A 12
CODINA, A
PARCERISA, J 12
RAMONEDA, G

 

 

El ROCA BORRÀS CAPPONT tanca la primera volta amb una nova derrota en caure en la seva visita a Tremp en un partit que va començar força igualat. Va ser a l’inici del segon quart, quan els de gris gràcies am un parcial de 17-0 durant els primers sis minuts del període van aconseguir adquirir una renda per sobre dels deu punts que van saber mantenir fins a la mitja part, que s’arribava 24-35.

A la represa, als de gris els va costar trobar opcions clares de cara a cistella, van deixar de ser verticals i els de casa ho van aprofitar per capgirar el marcador i encarar el darrer quart 43-39 al marcador.

L’inici de l’últim període va ser idèntic a l’anterior i els de vermell ho van aprofitar per marxar del marcador. Tot i això, els de Cappont no van baixar els braços i encaraven el darrer minut de partit 67-62, però els de casa no van vacil·lar i van saber tancar el partit.

unnamed.jpg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Guarda el enlace permanente.