INFANTIL MASC. SEDIS MARBRU BLAU 79/58 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

Els del barri de Lleida es desplaçaven fins a La Seu d’Urgell per disputar l’últim partit de l’any contra el SEDIS BLAU, rival directe en la classificació.

 

EQUIP LOCAL SEDIS MARBRU BLAU
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
DATA DEL PARTIT 22-12-2019 INFANTIL MASC.

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
SEDIS MARBRU BLAU 21 22 20 16 79
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 17 14 12 15 58

 

EQUIPS
SEDIS MARBRU BLAU ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
ALVES 8 MARTÍ MESTRES 2
LONDOÑO 6 ADRIÀ SÀNCHEZ 7
CARRILLO 10 ALEIX FREIXENET 2
PLUVINET 6 JON DÍAZ
TERSA 2 DAVID CARRERA 2
ACOSTA 6 KEVIN FERNÁNDEZ 24
MORA 2 AITOR LÓPEZ 6
AMORES 4 JORDÀ BELLET 9
OBIOLS 13 JORDI GUERRERO 6
FOIX 16 ORIOL BUIXADERA

 

Els del barri de Lleida es desplaçaven fins a La Seu d’Urgell per disputar l’últim partit de l’any contra el SEDIS BLAU, rival directe en la classificació. Els de gris començaven el partit tal i com ho havien imaginat, una alta intensitat en totes les facetes dels jocs els permetia arrancar el partit amb un parcial de 10-17. Parcial que després es veure totalment contrarestat pels locals que aconseguien sobrepassar per complet als de la capital en tots aquells aspectes que feia uns minuts havien estat intractables. D’aquesta manera s’arribava al descans amb un resultat considerablement favorable als de blau, 43-21.

A la represa els de gris tampoc aconseguirien mostrar la seua millor versió tal i com havien fet durant el primer període, i no seria fins al vuitè període que ja amb un Sedis més relaxat, aconseguien maquillar un pèl més la diferència en l’electrònic. Així doncs, al final els dos punts es quedaven a La Seu i el Cappont no podia tancar l’any amb una victòria.
S’ha de seguir treballant durant aquestes festes per poder començar l’any amb unes sensacions molt més positives que les que ens hem emportat d’aquesta última jornada.

SEDIS MARBRU - CB CAPPONT GROC.jpeg

 

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.