CC. INFANTIL INTERTERRITORIAL. ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS. 52/71 UE SANT CUGAT NEGRE.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota després de caure a casa davant del UE Sant Cugat Negre en un partit que va començar força igualat.

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
EQUIP VISITANT UE SANT CUGAT NEGRE
       
DATA DEL PARTIT 24-11-2019   CC. INFANTIL INTERTERRITORIAL

 

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
ROCA BORRÀS CAPPONT 12 13 12 15 52
UE SANT CUGAT NEGRE 21 18 23 9 71

 

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT UE SANT CUGAT NEGRE
ROSELL, R 2 COLOMINAS, P 17
DOMINGUEZ, G 5 VALLE, M 6
ORIOL, M SOLSONA, P 8
AGUSTI, M GURRI, G 6
MARTINEZ, A 11 CREUS, P
MITJANS, A 14 SOUZA, G 6
ALONSO, A 2 FERNANDEZ, I 10
ZHUO, J 1 ALEGRE, M 2
ALVAREZ, M 11 SEGURA, A 9
BARRACHINA, M 3 CODINA, M 5
SARRATE, P 3    

 

 

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota després de caure a casa davant del UE Sant Cugat Negre en un partit que va començar força igualat però els visitants van trepitjar l’accelerador cap al final del quart per acabar 12-21.

Un inici dubitatiu de quart, feia que els visitants s’escapessin del marcador 17-33, però els de gris no van tirar la tovallola i van acabar duent a terme un final de quart molt actiu darrera per arribar al descans 25-39.

A la represa, el partit es va convertir en un intercanvi de cistelles que mantenien el 13-14 punts de diferència, però durant els darrers minuts del període els del barri de Cappont van tenir molts dubtes per trobar opcions clares de cara a cistella i feia que s’arribés al darrer quart 37-62.

Tot i la diferència, els de casa van sortir molt endollats i van aconseguir un parcial de 10-0, però els visitants no van vacil·lar i van saber jugar els darrers minuts de partit per sentenciar-lo i endur-se el partit.

CAPPONT_ SANTCUGAT.jpg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.