TROBADA A ALMENAR MINI GROC.

El ROCA BORRÀS CAPPONT MINI s’estrenava en competició a la trobada celebrada a Almenar aquest diumenge

 

EQUIP LOCAL ROCA BORRÀS CAPPONT GROC
EQUIP VISITANT 1.     MARISTES BLANC, 2. MARISTES
DATA DEL PARTIT 27-10-2019 MINI

 

 

El ROCA BORRÀS CAPPONT MINI s’estrenava en competició a la trobada celebrada a Almenar aquest diumenge. En el primer partit contra el Maristes , els jugadors van haver d’esforçar-se molt degut a la gran velocitat del rival, fet que va acabar provocant que perdessin el primer partit, tot i que van estar lluitant tota l’estona.

 

En el segon partit contra el segon equip del Maristes, les coses van canviar i els de Cappont van augmentar el ritme del partit, robant pilotes i corrent a la pista. Pel que fa a l’equip, quasi tots els jugadors van anotar i van jugar molt bé, animant dintre i fora del camp. Això juntament amb la intensitat i les ganes dels jugadors va marcar la diferència, que els va permetre guanyar el segon partit.

 

 

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, MINI. Guarda el enlace permanente.