Tecnificació i treball per posicions

entrenaments

Després de la petició de més hores d’entrenament al servei d’esports de l’ajuntament de Lleida, una vegada començada la temporada, ens han assignat mitja pista del pavelló municipal de Cappont els divendres de 17:30 a 19h.

Com ja tenim definits els horaris d’entrenament de la temporada i amb l’objectiu de millora dels nostres jugadors, la direcció tècnica i els entrenadors han decidit destinar aquesta franja horària de pavelló per treballar, en petits grups, aquells aspectes que es difícil de treballar als entrenaments normals. Utilitzarem aquest rang de pavelló per fer tecnificació a les categories mes petites i treball per posicions a les categories més grans.

Els entrenadors aniran fent els grups de treball i ho notificaran a jugadors i famílies per conèixer la disponibilitat d’assitencia. L’objectiu es que tots els jugadors passin al menys un divendres cada mes i mig, per treballar aquells aspectes que puguin fer millorar al jugador.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, JÚNIOR, MINI, PREMINI, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Guarda el enlace permanente.