TERCERA CAT. @CBCervera 92/81 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota en caure en la seva visita a Cervera en un partit que va començar força de cara pels de gris amb un parcial de 2-11 en els primers 4 minuts de partit gràcies a un inici plagat d’intensitat. Tot i això, els de casa es van refer d’un mal inici per tancar el primer quart 18-21.

 

EQUIP LOCAL CLUB BÀSQUET CERVERA MOBEL LINEA NEGRE
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT
       
DATA DEL PARTIT 20-10-2019   TERCERA CAT.

 

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CLUB BÀSQUET CERVERA MOBEL LINEA NEGRE 18 31 26 17 92
ROCA BORRÀS CAPPONT 21 24 17 19 81

 

EQUIPS
CLUB BÀSQUET CERVERA MOBEL LINEA NEGRE ROCA BORRÀS CAPPONT
MORERA 7 CULLERES 11
NAVEED 21 BOLDU 5
ALSINA 12 DELGADO 11
CREGENZAN 18 SALCEDO, S 8
JUNYENT 8 SIERRA, I 15
COSTA 10 REVERTER 4
GRAELLS 14 MANZANO 3
CASTELLS CARRERA 2
BELETA SIERRA, V
PUIGGROS 2 SALCEDO, O 22

 

 

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma una nova derrota en caure en la seva visita a Cervera en un partit que va començar força de cara pels de gris amb un parcial de 2-11 en els primers 4 minuts de partit gràcies a un inici plagat d’intensitat. Tot i això, els de casa es van refer d’un mal inici per tancar el primer quart 18-21.

Durant el segon quart es va mantenir la dinàmica del primer, els dos equips van seguir mostrant un nivell d’intensitat i agressivitat molt alt feia que feia que les possessions duressin poc i s’augmentessin el volum de llançaments a cistella. Els locals van capgirar el marcador amb un parcial de 10-3 en els darrers 2 minuts del període.

A la represa, als de gris els va costar trobar opcions clares de cara a cistella, i durant aquests 10 minuts els verd-i-negres van aprofitar per agafar una important renda al marcador i marxar 75-62 en acabar el quart.

A l’inici de l’últim període, els de Cappont no van baixar els braços i un parcial de 0-8 els col·locava 75-70 al marcador, però el Cervera ràpidament va encadenar un parell de cistelles que van tornar a posar els 9-10 punts de renda al marcador que els de gris mai van poder tornar a rebaixar.

cervera-cappont.jpg

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.