PUJOL, J 5 MUR, F 4
CODINA, M 2 ALVAREZ, M 6
    BARRACHINA, M 1
    SARRATE, P 5

El ROCA BORRÀS CAPPONT suma la segona derrota de la temporada després de caure a Sant Cugat en un partit que va començar molt de cara pels locals gràcies a una gran defensa que va deixar sense idees als de Cappont. Els de casa van sortir molt forts, imposant el seu ritme i finalment el primer parcial va ser de 25-1.

Tot i això, els de gris no li van perdre la cara al partit i a partir del segon quart ja van començar a jugar amb més fluïdesa.

A la represa, el partit va seguir la mateixa dinàmica del segon quart, i els locals van anar ampliant la distància fins a col·locar el 111-45 final.

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.