Día: 10 de septiembre de 2019

Calendari fase 1 Roca Borràs – Cappont Infantil GrocCalendari fase 1 Roca Borràs – Cappont Infantil Groc

La Federació Catalana ha fet públics els calendaris de les fases 1 INFANTIL que es disputararan a Mollerusa, el proper diumenge 15 de setembre.

Mini Masculí: Partit Pretemporada @cappont_sicoris – @BaseFlleidaMini Masculí: Partit Pretemporada @cappont_sicoris – @BaseFlleida

Aquesta tarda al pavelló municipal de Cappont, s’ha disputat un partit de pretemporada del Roca Borràs Cappont Mini Gris contra un combinat mini masculí del Força Lleida. El partit ha servit per a que tots dos equips, puguin preparar la participació a la lliga catalana mini masculina nivell A.

Calendari fase 1 CADET – SícorisCalendari fase 1 CADET – Sícoris

La Federació Catalana ha fet públics els calendaris de les fases 1 CADET que es disputararan a Andorra, el proper dissabte 14 de setembre.

COL·LABORADORS 19-20: TALLER BIOSCA – Descomptes en ServeisCOL·LABORADORS 19-20: TALLER BIOSCA – Descomptes en Serveis

Un any més volem agrair el suport al nostre club a TALLER BIOSCA. TALLER BIOSCA ofereix a socis/jugadors/pares del CB Cappont descomptes als serveis que donen a les seves instal-lacions.

Reunions de coordinació tècnicaReunions de coordinació tècnica

Ahir al vespre, la presidenta Marga Almirall i el director tècnic Raül Nuño, van donar el tret de sortida a les reunions setmanals que realitza la direcció tècnica del nostre club amb tot el cos tècnic.