MINI MASC. CB MOLLERUSSA 63/84 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

Aquest cap de setmana els de cappont es desplaçaven a Mollerussa per jugar l’últim partit de la 2a fase i de la lliga, partit que decidiria si passaven a la final a quatre o aquest acabava sent realment l´últim partit de la temporada per als de gris.

EQUIP LOCAL CB MOLLERUSSA
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
       
DATA DEL PARTIT 18-05-2019   MINI MASC.

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB MOLLERUSSA 20 13 11 19 63
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 24 16 20 24 84

 

EQUIPS
CB MOLLERUSSA ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
CANTERO 6 FRANCESCO DI CARLO 4
BALP 5 SOULOU SEYDI 8
CUBERES 11 MARTÍ MESTRES 16
BALCELLS 2 DAVID CARRERA
PEDROSA 9 AITOR LÒPEZ 6
BALLESPÍ 4 ORIOL BUIXADERA 2
SOLÉ 10 JORDI GUERRERO 2
SERRA 2 JON DIAZ 2
VALL 4 JORDÀ BELLET 8
GONZALEZ 6 KEVIN FERNANDEZ 14
BOUHNID 2 GENÍS GAY 22
VIDAL 2 MICHAEL MOFUNANYA
       

 

Aquest cap de setmana els de cappont es desplaçaven a Mollerussa per jugar l’últim partit de la 2a fase i de la lliga, partit que decidiria si passaven a la final a quatre o aquest acabava sent realment l´últim partit de la temporada per als de gris.

El partit començava amb un gran encert per part de tots dos equips que amb els dos primers períodes disputats marxaven fins un marcador de 20-24 favorable als visitants. El fet de jugar a pista gran propiciava moltes contres i també es generaven molts espais ben aprofitats pels de cappont.

El dos següent períodes abans de la mitja part seguien amb la mateixa tònica i no era fins la represa del partit en el que els de gris marcarien clarament les diferències aconseguint un parcial de 3-12 que els permetia agafar cert avantatge en l’electrònic. I culminarien aquest amb un altre parcial important (8-18) al 7è període que ja els donava cert marge d’error.

No obstant, aquesta confiança i avantatge en el marcador no acaben de ser massa bons per cap equip, ja que s’acostuma a baixar el ritme i passa el que van demostrar els locals encaixant-los un parcial de 11-6 a l’últim període del partit.

Felicitats tots dos equips per aquesta temporada i donar l’enhorabona a tots els jugadors del Mini Cappont Gris per aconseguir classificar-se per a la final a quatre que es disputarà aquest pròxim cap de setmana a Andorra. Tocarà lluitar de valent!

CB MOLLERUSSA - CB CAPPONT.jpeg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT. Guarda el enlace permanente.