SÈNIOR MASC. CB CALAF 52/59SICORIS VERMELL

Victòria del Sicoris Vermell a la pista del CB Calaf, el segon classificat de la lliga.

JORNADA: 24 CATEGORIA: C.T. SÈNIOR MASC.
EQUIP LOCAL C.B Calaf
EQUIP VISITANT SICORIS VERMELL
ÀRBITRE: Sr. Farré, J.

 

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
C.B Calaf 3 17 20 12 52
SICORIS VERMELL 23 8 16 12 59

 

 

EQUIPS
C.B Calaf SICORIS VERMELL
BARREGA 6 FIGUEROLA
GARCIA, M.A. VIVÓ, A. 10
RAURICH 21 VIVO, C. 10
FUSTAGUERAS GRAU 5
BUSQUET 4 GUIU 9
GARRIGA DAGO 2
SERRA 2 PUIG,J. 6
BADAL 2 BARRULL 13
GARCIA, A. TORN 1
LLUCH 13 PUIG, O. 3
GOYA 4    
       

 

Victòria del Sicoris Vermell a la pista del CB Calaf, el segon classificat de la lliga.

Partit que va començar molt de cara pels visitants. Una gran pressió defensiva impedia als locals anotar, i recuperacions de bola permetien anotar contraatacs fàcils que anaven obrint escletxa. El rebot també el van controlar els de vermell durant els 10 primers minuts, i el joc en estàtic va fluir trobant bones situacions de tir, al final del primer període el resultat era de 3-23. A partir del segon quart hi va haver un canvi, els de Calaf van plantejar un canvi de defensa que als nois de la Bordeta els va costa atacar. També van començar a controlar el rebot ofensiu i defensiu, impedint així les transicions ràpides dels de vermell. La diferència es va reduir al descans amb el marcador de 20-31. La segona part va seguir la mateixa dinàmica, tot ii que el ritme ofensiu va augmentar. Al començar l’últim període la diferència es reduïa a 7 punts (40-47). En l’últim quart la diferència va arribar a ser de 3 punts un parell de cops, però dos tirs lliures errats pels locals i una cistella posterior en l’últim dels visitants deixava el resultat final de 52-59 pel Sicoris.

Amb aquesta victòria al difícil camp del CB Calaf, i diferents resultats donats durant la jornada, el Sicoris Vermell té opcions de finalitzar la fase regular 4t si aquest dimecres dia 1/5 aconsegueix la victòria contra el CB Torà.

 

XX.jpg

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, SÈNIOR, SÍCORIS CLUB. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.