MINI MASC. CB TORREFARRERA 73/76 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

Aquest cap de setmana els del barri de cappont es desplaçaven per jugar contra el CB Torrefarrera que arribava al partit amb un bon estat de forma.

EQUIP LOCAL CB TORREFARRERA
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
       
DATA DEL PARTIT 06-04-2019   MINI MASC.

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
CB TORREFARRERA 17 18 18 20 73
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 16 18 21 21 76

 

EQUIPS
CB TORREFARRERA ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
REYES 5 FRANCESCO DI CARLO
FOIX 9 SOULOU SEYDI 8
REDONDO 5 MARTÍ MESTRES 7
BIOSCA DAVID CARRERA 6
CAMPS 4 AITOR LÒPEZ
DEL CAMPO 7 ORIOL BUIXADERA
MARTOS 17 JORDI GUERRERO 9
SANCHEZ JON DIAZ 2
MOIX 2 JORDÀ BELLET 11
BANLLES 24 KEVIN FERNANDEZ 17
    GENÍS GAY 16
    MICHAEL MOFUNANYA
       

 

Aquest cap de setmana els del barri de cappont es desplaçaven per jugar contra el CB Torrefarrera que arribava al partit amb un bon estat de forma.

El partit va començar de cara per al CB Cappont Gris que aconseguia agafar avantatge en el marcador (3-9) gràcies a l’esforç defensiu i a l’efectivitat en els contraatacs. La tònica del partit però, canviaria ràpid i a partir del 2n període estaria totalment igualat. Els locals aconseguien treure del partit als de cappont en aquest 2n període que s’emportarien (14-7). Els dos següents quarts tots dos equips empatarien en el marcador després de tenir els seus alts i baixos en cadascun dels períodes. D’aquesta manera s’arribava al descans amb un resultat molt ajustat, 35-34 favorable als de Torrefarrera.

A la represa els de cappont tornaven a marcar una mica el tempo del partit tal i com havien fet al 1r període, una pèl d’encert més que en els anterior períodes i una intensitat defensiva que ajudava en el rendiment col·lectiu, els col·locava per davant en el marcador general, 53-55.

El 7è es pintaria de blanc, la concentració a darrere i la falta d’ella per part dels de gris faria que els locals s’emportessin el quart per 14-10. A l’últim l’emoció seria màxima i gràcies a dos recuperacions en zona ofensiva per part dels visitants, provocaven cistelles fàcils que els permetia no marxar del partit. Finalment el partit es decidiria per l’encert en els tres últims tirs lliures anotats per part dels del barri de cappont. L’electrònic al final mostrava un ajustat 73-76, en un partit en el que tots dos equips han lluitat en tot moment i on els locals han demostrat una gran millora des de l’últim partit en el qual es van enfrontar.

 

 

CB TORREFARRERA - CB CAPPONT.jpeg

Aquesta entrada ha esta publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, MINI. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.