MINI MASC. B.C. ALMENAR 58/70 ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS.

Nou any, nova lliga. Els de cappont disputaven el primer partit de la 2na fase al pavelló municipal d’Almenar.

 

EQUIP LOCAL B.C. ALMENAR
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
       
DATA DEL PARTIT 12-01-2019   MINI MASC.

 

  1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
B.C. ALMENAR 17 17 17 7 58
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 7 22 13 28 70

 

EQUIPS
B.C. ALMENAR ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS
PALACIO 19 FRANCESCO DI CARLO
BATET 2 SOULOU SEYDI 8
BERGUA 14 MARTÍ MESTRES 4
REBOCLEDA 2 DAVID CARRERA 2
PLENSA AITOR LÒPEZ 10
BUIRA 8 ORIOL BUIXADERA 5
GUELDOS 11 JORDI GUERRERO 2
ROSELL JON DIAZ
BUIRA 2 JORDÀ BELLET 9
    KEVIN FERNANDEZ 14
    GENÍS GAY 16
    MICHAEL MOFUNANYA
       

 

Nou any, nova lliga. Els de cappont disputaven el primer partit de la 2na fase al pavelló municipal d’Almenar. Els almenarencs venien de disputar molts partits en el millor grup mini de Lleida i els de cappont havien quedat primers i invictes al seu grup. Així doncs des d’un principi s’estipulava un partit emocionant d’inici a final.

El partit no començava gens bé per als de gris que encaixaven un parcial de 17-7 en el primer quart degut a la falta de concentració en tots dos costats de la pista i mala transició defensiva que permetia als rivals culminar molts contraatacs amb facilitat. A partir d’aquí la tònica del partit començava a escombrar cap als del barri de Lleida, que aconseguien guanyar el segon quart per 17-22, gràcies a unes bones recuperacions a darrere i el fet de ja començar a parèixer l’equip que havien demostrat ser a la primera fase.

A la represa a la qual es va arribar amb un 34-29 favorable als d’Almenar, es va poder veure la millor cara dels de gris que tret d’un mal 6è període, van firmar un 7è i 8è quarts de manual. Van aconseguir asfixiar als locals en defensa recuperant pilotes, culminant molts contraatacs gràcies a aquestes recuperacions i efectuant jugades combinades i en equip en atac que permetien anotar bastants tirs lliurats. Això va permetre el que reflectia el marcador, un resultat de 7-28 en l’últim període del partit que decantava finalment el partit cap a Lleida.

Felicitar tots dos equips pel partit que van oferir i motivar-los a continuar amb aquesta actitud al llarg de tota la lliga.

 

ALMENAR - CB CAPPONT.jpeg

 

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, LA JORNADA, MINI. Guarda el enlace permanente.