INFANTIL MASC. J/1. BASKET ALMEDA GROC 63/56 ROCA BORRÀS CAPPONT.

El Roca Borràs Cappont disputa el seu primer partit de la temporada en la categoría d’infantil de 1r any.

 

 

EQUIP LOCAL BASKET ALMEDA GROC
EQUIP VISITANT ROCA BORRÀS CAPPONT
DATA DEL PARTIT 30-09-2018 INFANTIL MASCULÍ

 

1Q 2Q 3Q 4Q FINAL
BASKET ALMEDA GROC 16 22 21 4 63
ROCA BORRÀS CAPPONT GRIS 8 9 19 20 56

 

EQUIPS
ROCA BORRÀS CAPPONT BASKET ALMEDA GROC
ALEX ALONSO 15 REMESAL 5
JORDI ROS 10 CALBE 11
MARC AGUSTÍ ARROYO 8
ALBERT GÓMEZ 21 ARASON 10
ADRIÀ MARTÍNEZ CUNA
MARC ÁLVAREZ 8 CEJAS 4
PERE SARRATE 2 GONZALEZ
FERRAN MUR BRUGAL 6
AUSTRIA 3
PALOMARES 16

 

El Roca Borràs Cappont disputa el seu primer partit de la temporada en la categoría d’infantil de 1r any. Han visitat el camp del Almeda on han sortit derrotats per 7 punts de diferencia. Els del barri de Cappont han sortit amb molts nervis en la primera part del partit com es veu reflexat en el marcador. Els nervis han provocat nombroses pèrdues de pilota que l’equip local ha sapigut castigar amb cistelles fàcils i aconseguir un bon avantatge al final de la primera part.
No obstant, en la segona part s’ha vist un partit totalment diferente on el Roca Borràs ha sigut capaç de superar aquests nervis en la sortida de pilota i juntament amb una molt bona defensa han aconseguit retallar diferencia de punts. En l’últim període l’equip visitant ha tingut opcions però el cansament acumulat i les poques rotacions de les que disposava han passat factura.

 

IMG-20180930-WA0006.jpg

Esta entrada fue publicada en ACTUALITAT, INFANTIL, LA JORNADA. Guarda el enlace permanente.